Onze camping

Camping Boschlust bevindt zich op het erf van een oude Saksische boerderij aan de rand van het schilderachtige dorpje Westervelde. Dit esdorp ligt anderhalve kilometer vanaf Norg.


Kamperen in de natuur
Via een laan met oude eiken kom je op de camping. De camping beschikt over 15 zeer ruime plaatsen met vrij uitzicht. Vanaf de camping heb je uitzicht op de Brink, omringd door enkele oude boerderijen.
Verderop grazen koeien, schapen en enkele paarden in de wei. Het toiletgebouw bevindt zich in de hooischuur. Je vindt er twee toiletten, een wasruimte, twee douches met (gratis) warm water, een aanrecht met warm en koud water voor de afwas. En verder beschikken we over een koelkast, wasmachine, wasdroger, gratis WIFI en een A.E.D.

Dichtbij fiets- en wandelroutes
De camping grenst aan een uitgestrekt natuurgebied, waar je kunt genieten van bossen, prachtige vergezichten en het esdorpenlandschap. De camping bevindt zich aan fiets- en wandelroutes zoals het Drenthepad en de NAP-route. Op het prikbord hangt allerlei informatie over activiteiten in de omgeving. Er is een folderkast met allerlei informatie over wat er allemaal te doen is in de omgeving en er zijn boeken en tijdschriften te leen. Vlakbij de camping zijn twee prachtige (vis!)vennetjes.

Voor de kinderen
Voor de kinderen beschikt de camping over een klimhuis met glijbaan, twee trampolines en een zandbak.
Er zijn skelters, driewielers en ander klein speelgoed beschikbaar. Bij de camping zijn kippen, konijnen en schapen.

Een ingerichte tent huren kan ook!
Ook kunt u een volledig ingerichte gezinstent huren of een 3/4 persoons retrocaravan, kijk op www.drenthe-tent.nl